Мирноградська територіальна громада

Донецька область, Покровський район

29.07.2022 18:32

Як передати показання електролічильника без реєстрації?

62e3fe262de0e__Період-передачі-показань.jpg

Щоб отримувати коректні нарахування у платіжках за світло, варто вчасно передавати показання лічильника. Якщо в помешканні ніхто не проживає і немає споживання електроенергії, все одно слід передавати показання – останні, зафіксовані клієнтом. Жителям Донеччини необхідно це робити з 1 по 3 число включно кожного місяця.

Передати показання електролічильника постачальнику YASNO без реєстрації можна через:

Сайт YASNO. [1] Клієнту потрібно обрати регіон, підрозділ постачальника, кількість зон лічильника, ввести номер особового рахунку, показання та номер телефону.

Чат-бот у Viber [2]. В головному меню слід обрати пункт «Передати показання» та слідувати підказкам чат-бота.

За телефонами (067/095/093) 652-60-00 або (0629) 526-000. У меню потрібно обрати автоматичний сервіс передачі показань лічильника.

Сторінку YASNO у Facebook [3]. Спосіб підходить тим, хто користується цією соцмережею. Щоб передати інформацію, варто написати в особисті повідомлення на сторінці номер особового рахунку, повну адресу (місто, вулицю, номер будинку/квартири), ПІБ власника помешкання та показання.

Також клієнти можуть передати показання онлайн через мобільний застосун [4]ок [4] або Особистий кабінет [5], попередньо зареєструвавшись у цих сервісах.