Мирноградська територіальна громада

Донецька область, Покровський район

28.07.2022 12:37

Військові та медики отримали безкоштовну електроенергію від YASNO на 132 млн грн

62e25953a8036__Безкоштовна-електроенергія.jpg

Постачальні компанії бренду YASNO продовжують забезпечувати безкоштовною електроенергією державні та комунальні лікувальні заклади, а також військові об’єкти. Наразі понад 100 установ у Києві, Дніпропетровській та Донецькій областях отримують електроенергію на безоплатній основі.

За 5 місяців війни їх загальне споживання склало 32 млн кВт∙год на суму більше 132 млн грн. Серед закладів, які наразі отримують безкоштовну електроенергію від YASNO, - Міжнародний медичний реабілітаційний центр для жертв воєн і тоталітарних режимів, Інститут травматології та ортопедії АМН України, Дніпропетровська обласна дитяча клінічна лікарня, Дніпропетровський обласний центр екстреної медицини та медицини катастроф, Дніпропетровська обласна лікарня ім. Мечникова, Курахівська міська лікарня, Центральна міська лікарня у Вугледарі та ін.

«Сьогодні кожен на своєму фронті наближає перемогу. YASNO робить свій внесок та підтримує тих, хто наразі захищає та рятує життя українців – військових та медиків. Допомоги потребує і енергетична галузь. Щодня енергетики з ризиком для життя відновлюють мережі та повертають світло у домівки. Для цього необхідні ресурси – для закупівлі матеріалів, палива, виплати заробітної плати, сплати податків та розрахунку з учасниками енергоринку. Тому кожен платіж за електроенергію має важливе значення. Тільки спільними зусиллями ми переможемо темряву, а в нашій країні та кожній родині буде світло», - сказав генеральний директор YASNO Сергій Коваленко.

У YASNO розповідають, що постачають безкоштовну електроенергію підприємствам критичної інфраструктури з самого початку війни. Щоб продовжувати робити це надалі, важливо, аби інші споживачі по можливості своєчасно сплачували рахунки.