Мирноградська територіальна громада

Донецька область, Покровський район

01.12.2021 16:31

Від електропостачання до енергоефективності: на сайті YASNO з’явився розділ з порадами для ОСББ і ЖБК

61a787691d7a4__Поради-від-YASNO-для-ОСББ-і-ЖБК.jpg

Для зручності клієнтів YASNO зібрав усю необхідну інформацію, яка може стати у пригоді ОСББ і ЖБК, в окремому розділі на сайті: від питань, пов’язаних з електропостачанням (укладення договорів з YASNO (ТОВ «Донецькі енергетичні послуги»), порядок розрахунків), до дієвих порад і рішень, які дозволять сплачувати менше за спожиту електроенергію (енергоефективні продукти, кліматична техніка, енергоаудит будинків).

«Ми в YASNO прагнемо надавати якісний сервіс для наших клієнтів, а щоб цього досягти, важливо розуміти потреби кожної категорії клієнтів і мати індивідуальний підхід. Створення окремого розділу на сайті – це лише один з кроків, направлених на спрощення пошуку необхідної інформації для ОСББ і ЖБК Донеччини. У наших планах також збільшення онлайн-сервісів для швидкого і якісного обслуговування та інші зміни в процесах взаємодії з клієнтами», – розповів директор YASNO в Донецькій області Олександр Северін.

У розділі «Для ОСББ і ЖБК» клієнти зможуть, зокрема, знайти інформацію щодо:

  • укладення договору про постачання електроенергії на потреби житлового будинку з YASNO (ТОВ «Донецькі енергетичні послуги») і переліку необхідних документів;
  • термінів розгляду заяви-приєднання й тарифів та пам’ятку для нового споживача;
  • переваг користування Особистим кабінетом YASNO;
  • енергоефективних послуг і рішень, які YASNO пропонує для заощадження витрат на енергоресурси та для електромобільності;
  • вигідних пропозицій для придбання енергоефективних наборів з двозонним лічильником від YASNO для мешканців багатоповерхівок.

Враховуючи перебування Донецької області у «червоній» зоні карантину, YASNO закликає користуватись онлайн-сервісами, які продовжує вдосконалювати для зручності клієнтів. Обслуговування в енергоофісах постачальника відбувається виключно за попереднім записом. Записатись на візит клієнти можуть, скориставшись формою попереднього запису на сайті  або зателефонувавши до контакт-центру за номерами: (067/095/093) 65-26-000 чи (0629) 52-60-00. Відвідати енергоофіс можна виключно за наявності сертифікату про вакцинацію чи негативного результату ПЛР-тесту або експрес-тесту на визначення антигену коронавірусу. Результати тестів дійсні 72 години.

61a78767051f3.png