Мирноградська територіальна громада

Донецька область, Покровський район

13.12.2021 15:24

Святкові поради від YASNO: як обрати для рідних корисний подарунок без надмірних витрат

61b7499c8a25e__Енергоефективний-подарунок-до-свят.jpg

Зробити близьким особливий подарунок і уникнути перевитрат – цілком реально! Поради з економії та рішення з енергоефективності від YASNO вже два роки допомагають мільйонам українців заощаджувати сімейний бюджет. І напередодні новорічних свят постачальник пропонує жителям Донеччини добірку порад з вибору корисного подарунку для рідних без обтяжливих витрат.

«Новий рік – це найочікуваніше родинне свято. А з корисними подарунками для близьких, які будуть в пригоді довгий час, воно стає ще радіснішим і теплішим. Коли ще не визначились, що подарувати рідним, допоможіть їм підвищити енергоефективність житла і зменшити рахунки за електроенергію. Звертайтесь по консультацію або ж обирайте готове рішення в нашому інтернет-магазині», – порадив директор YASNO в Дніпропетровській області Олександр Северін.

Щоб порадувати рідних справді корисним подарунком і не витратити на святкові клопоти всі кошти,  YASNO радить зробити наступне:

  1. Для уникнення перевитрат – спланувати бюджет на свята. Виділіть певні суми на подарунки для рідних, святковий стіл і новорічні розваги. Намагайтесь не перевищувати їх, навіть якщо дуже хочеться купити щось поза планом. Для цього можна встановити добовий ліміт на банківській картці або не брати з собою по магазинах надмірну готівку. Також одразу відкладіть кошти на оплату комунальних послуг та інші обов’язкові витрати і зробіть «подушку безпеки», яка дозволить комфортно дочекатись наступного надходження коштів. Це дозволить не позичати у друзів після вдало проведених свят.
  2. За бажання дійсно догодити – робити потрібні подарунки. Витрати на непотрібні речі навряд чи порадують близьких. Натомість подарунковий бюджет може допомогти здійснити більш корисне придбання. Наприклад, за потреби оновити холодильник чи пральну машину – запропонуйте купити новішу модель з класом енергоефективності «А», «А+» та вище і докладіться до необхідної суми. Так можна водночас зробити корисний подарунок, допомогти близьким оптимізувати енерговитрати і не перевищити запланований бюджет.
  3. Для прояву передбачливої турботи – подарувати енергоефективність. Коли рідні кажуть, що їм нічого не потрібно – це прекрасна нагода забезпечити їм гарний настрій протягом всього року, подарувавши постійну економію на рахунках! Енергоефективний набір від YASNO з двозонним лічильником дозволить приєднати близьких до «нічного» тарифу на електроенергію і сплачувати 50% за спожиті кВт∙години з 23:00 до 7:00. А програмована розумна розетка для автоматичного увімкнення енергоємних приладів у години економії і комплект ощадливих LED-ламп для комфортного освітлення за менших витрат електроенергії допоможуть близьким щомісяця мати приємніші рахунки. Такий святковий подарунок буде приносити користь і радість довгі роки.
61b7499ab9012.png