Мирноградська територіальна громада

Донецька область, Покровський район

20.12.2021 16:37

У новий рік – без боргів: чому важливо сплатити заборгованість за світло до кінця року

61c095630a738__У-новий-рік-без-боргів__YASNО.jpg

Електропостачальник YASNO (ТОВ «Донецькі енергетичні послуги») нагадує жителям Донеччини: сплачувати рахунки за світло необхідно щомісяця до 20 числа. У разі відсутності регулярних платежів може накопичуватись заборгованість. У подальшому це призведе до збільшення витрат на електроенергію, адже доведеться розраховуватися одразу за декілька місяців.

У разі непогашення боргу електропостачальник може застосувати передбачені чинним законодавством заходи:

  • звернутися до суду з позовом про примусове стягнення заборгованості, що матиме наслідком додаткові витрати коштів та часу для боржника;
  • ініціювати відключення електропостачання.

Нагадаємо, наразі Донеччина знаходиться у «жовтій» зоні епідемічної небезпеки. Тому, якщо заборгованість не буде погашена, електропостачання може бути припинене. 

Щоб розпочати новий рік без боргів, YASNO закликає жителів Донеччини перевірити стан свого особового рахунка та в повному обсязі розрахуватися за електроенергію. Постачальник створив усі умови для того, аби мешканці області могли зробити це швидко та безпечно. Не виходячи з дому, внести платіж можна:

«До переліку справ, які потрібно встигнути зробити до Нового року, додайте пункт «розрахуватися за комунальні послуги». Тоді 2022-й ви розпочнете без боргів та зайвих клопотів. Ми дякуємо всім клієнтам, які своєчасно сплачують рахунки за електроенергію. Дистанційні способи оплати від YASNO є зручними та доступними. Кожен клієнт може не лише скористатися ними особисто, а й допомогти з оплатою менш досвідченим інтернет-користувачам», – сказав директор YASNO в Донецькій області Олександр Северін.

61c0956148352.png