Мирноградська територіальна громада

Донецька область, Покровський район

28.12.2021 16:00

Як передати показання електролічильника у святкові дні?

61cb18c95d415__Як-передати-показання-лічильника.jpg

Постачальник електроенергії YASNO (ТОВ «Донецькі енергетичні послуги») вітає мешканців Донеччини з прийдешнім Новим роком та інформує, що прийматиме показання електролічильників навіть у святкові та вихідні дні – з 1 по 3 січня. Передати дані можна дистанційно кількома способами: зі смартфону чи комп’ютера або за телефоном.

Найзручніше передавати показання онлайн. Для цього постачальник пропонує цілих п’ять способів:

  1. Без реєстрації – форма швидкої передачі показань на головній сторінці YASNO. Достатньо вказати населений пункт, особовий рахунок, показання і контактний номер телефону.
  2. Чат-бот у Viber. Ще один зручний спосіб без реєстрації, у якому можна додати до 5 особових рахунків, щоб передавати показання та сплачувати рахунки за своїх близьких.
  3. Особистий кабінет на сайті YASNO. У ньому можна повністю контролювати стан особового рахунку, сплачувати за світло без комісії, звіряти платежі тощо.
  4. Мобільний додаток YASNO. Окрім передачі показань він дозволяє сплатити за всю комуналку, інтернет, телебачення і мобільний зв’язок.
  5. Особисті повідомлення на сторінці у Facebook. Фахівці YASNO внесуть показання в єдину базу постачальника.

Клієнти, які не користуються інтернетом, можуть зателефонувати до контакт-центру YASNO за номерами (067/095/093) 65 26 000, (0629) 52 60 00 та передати показання голосовому роботу. Для цього слід обрати в голосовому меню пункт «3» та чітко промовляти відповіді. Якщо робот не розпізнає цифри або не співпадає особовий рахунок, дзвінок буде переадресований на оператора. Зазначаємо, що під час новорічних свят контакт-центр працює без вихідних з 8 до 20 години.

«У святкові дні важливо не забути передати показання лічильника, щоб сплачувати лише за фактично спожиту електроенергію. Всі онлайн-сервіси та контакт-центр YASNO продовжують працювати у звичайному режимі, щоб вчасно та коректно сформувати рахунки. YASNO розвиває для мешканців Донеччини дистанційні сервіси, якими можна користуватися навіть без реєстрації та допомагати передавати показання своїм рідним та сусідам», – розповів директор YASNO в Донецькій області Олександр Северін.

61cb18bf44415.png