Логотип

Мирноградська територіальна громада

Донецька область, Покровський район

02.11.2020 12:18

Понад 100 тисяч клієнтів вже передають показання електролічильника через Viber-бота YASNO-online

5f9ff956e5007334444265.png

Кількість клієнтів, що встановили Viber-бота YASNO-online, перевищила 100 тисяч. Це зручний онлайн-сервіс, за допомогою якого клієнти YASNO вирішують питання з електропостачання за лічені хвилини.  

Нагадаємо, у чат-боті YASNO в Viber можна:

  •    передати     показання електролічильника за одним     або кількома особовими рахунками;

  •    сплатити     за електроенергію без комісії;

  •    подати     заяву-приєднання і документи, щоб     укласти договір     на постачання природного газу з YASNO    (ТОВ     «Донецькі енергетичні послуги»);

  •    дізнатися     адресу найближчого енергоофісу;

  •    отримати     інформацію про енергоефективні продукти,     що дозволяють економити: набори Розумний     Watt з двозонним лічильником та послугою     встановлення «під ключ», LED-освітлення,     розумні розетки;

  •    замовити     консультацію спеціаліста з питань     енергоефективності.

Щоб скористатись сервісом, достатньо перейти за посиланням https://yasno.com.ua/chatbot, відсканувати QR-код на сайті YASNO або через пошук Viber знайти Yasno-online.

«Кожен клієнт може обрати найбільш зручний спосіб передачі показань: Особистий кабінет, форму на сайті, повідомлення у Facebook, чат-бот у Viber, за телефонами контакт-центру і через автовідповідач, і при з’єднанні з оператором. Усі сервіси зручні та допомагають вирішити питання з електропостачання, не виходячи з дому, що особливо важливо зараз, у період карантину», – сказав директор YASNO в Донецькій області Олександр Северін.