Мирноградська територіальна громада

Донецька область, Покровський район

30.07.2020 11:32

Кондиціонери та бойлери жителі Донеччини тепер можуть придбати в YASNO

5f22afd69767d449359673.jpg

Сучасні кондиціонери, бойлери та електрообігрівачі тепер можна замовити у свого постачальника електроенергії. Обрати розумні прилади, що створять комфорт в оселі та зекономлять витрати на електроенергію, жителі Донецької області можуть на сайті YASNO.      

Відтепер у постачальника електроенергії та енергоефективних рішень YASNO можна замовити:

  •    кондиціонери    з інверторним компресором та повітроводом     із дистанційним налаштуванням потоків.     Такі моделі мають високу продуктивність,     низький рівень шуму та помірне     енергоспоживання;

  •    бойлери,     що     оснащені функціями швидкого нагріву,     заощадження електроенергії та можливістю     управління через Wi-Fi.     Зі свого смартфону можна налаштовувати     роботу водонагрівача та контролювати     власне енергоспоживання;

  •    ультратонкі     керамічні електронагрівальні панелі     –     безшумні та економічні, не спалюють     кисень, є цілком безпечними, а завдяки     стильному дизайну гармонійно доповнять     будь-який інтер’єр.

Уся техніка має офіційну гарантію від виробника та доступна для замовлення у декілька кліків на сайті YASNO, в тому числі у розстрочку або в кредит. На вибір клієнта доставка може бути виконана адресно додому або безкоштовно на поштове відділення. Спеціалісти постачальника допоможуть підібрати саме ту модель, з якою кожна родина зможе заощаджувати свої витрати на електроенергію та забезпечити комфорт.    

«Для YASNO важливо не лише надавати якісний сервіс з електропостачання, а й допомагати клієнтам бути енергоефективними. Для цього важливою умовою є використання ощадливих побутових приладів. Саме тому ми пропонуємо нашим клієнтам виключно безпечну та ощадливу кліматичну техніку, з якою можна оптимізувати енергоспоживання в оселі, зберігаючи електроенергію та кошти», – сказав директор YASNO в Донецькій області Олександр Северін.