Логотип

Мирноградська територіальна громада

Донецька область, Покровський район

02.12.2020 07:32

Мешканці Донеччини можуть передати показання електролічильника роботу

5fc743246e27d687369025.jpg

Постачальник електроенергії, газу та енергоефективних рішень YASNO піклується про здоров’я і спокій своїх клієнтів та нагадує, що мешканці Донеччини можуть передати показання електролічильника вдома зі свого телефона – за допомогою голосового робота. Повідомити дані слід з 1 по 3 грудня.

Щоб передати показання, слід подзвонити до контакт-центру YASNO за номерами (067/095) 65 26 000, (0629) 52 60 00 та обрати в голосовому меню пункт 3. Якщо телефон клієнта зареєстрований в базі даних постачальника, робот на імя Яна одразу назве його особовий рахунок та запропонує внести показання. Промовити їх слід розбірливо та повільно.

Якщо телефона абонента немає в базі даних – бот запропонує назвати номер особового рахунку. Якщо робот не може розпізнати промовлені цифри, не співпадає особовий рахунок або виникла будь-яка інша проблема, клієнт одразу буде переадресований на оператора. Для цього не потрібно переривати дзвінок і повторно телефонувати – задля зручності клієнта все відбувається автоматично.

Нагадаємо, що крім голосового бота клієнти YASNO можуть передати показання лічильника будь-яким з інших зручних способів:

«Щоб мешканці Донеччини завжди були впевнені у точності нарахувань, постачальник YASNO створює нові онлайн-сервіси для передачі показань та оплати. Кожен клієнт може обрати найбільш зручний для себе спосіб. Наприклад, нещодавно у Viber з’явилася можливість сплачувати за світло за допомогою нової функції – Chatbot Payments, яку клієнти YASNO можуть випробувати першими в Україні. Усі сервіси YASNO зручні та допомагають вирішити питання з постачання електроенергії та газу дистанційно, що особливо важливо під час пандемії», – наголосив директор YASNO у Донецькій області Олександр Северін.