Мирноградська територіальна громада

Донецька область, Покровський район

18.02.2021 12:53

Як YASNO допомагає своїм клієнтам платити менше за електроенергію?

602e63b488ffa410260518.jpg

Все більше клієнтів YASNO змінюють підхід до використання енергоресурсів на ощадливий. Вони віддають перевагу  енергоефективним товарам і кліматичній техніці з вищим класом енергоефективності, змінюють свої побутові звички, встановлюють сонячні дахи, обирають електросамокати та електромобілі, цікавляться системами зберігання електроенергії.

Для зменшення витрат на електроенергію YASNO для клієнтів:

  •    Консультує     щодо ощадливого споживання електроенергії.

Консультації можна отримати, звернувшись до контакт-центру за номерами (067/095) 65 26 000, (0629) 52 60 00, написавши в особисті повідомлення сторінці у Facebook, завітавши до енергоофісів постачальника. 

У новинах, які опубліковані на сайті, YASNO ділиться порадами щодо підвищення енергоефективності, можливостями економії витрат на електроенергії, а також пропонує відповідні продукти і послуги.

  •    Запускає     інформаційні кампанії з енергоефективності.

Інформаційна кампанія постачальника «YASNO_як_заощаджувати» має на меті показати, як кожна родина за допомогою доступних технологій може зменшувати витрати на комунальні послуги та покращувати екологію. В рамках підпроєкту «YASNO для дітей» працівники та їхні діти створили казкові оповідання з яскравими ілюстраціями та розмістили їх у відкритому доступі разом з анімаційними порадами з енергозбереження. 

  •    Пропонує     енергоефективну кліматичну техніку.

На сайті yasno.com.ua можна обрати і замовити: бойлери, кондиціонери, ультратонкі керамічні обігрівачі.

Уся техніка має офіційну гарантію від виробника та доступна для замовлення у декілька кліків на сайті YASNO, в тому числі у розстрочку або в кредит. Спеціалісти постачальника допоможуть підібрати саме ту модель, з якою кожна родина зможе заощаджувати свої витрати на електроенергію та забезпечить комфорт.

  •    Інформує     про переваги користування багатозонними     лічильниками і нічним тарифом, а також     пропонує такі лічильники у складі     набору Розумний Watt.

На вечірній, нічний та вранішній час – з 23:00 до 7:00 припадає близько 30% споживання електроенергії українськими сім’ями. За електроенергію, спожиту в цей час, можна сплачувати удвічі менше: достатньо встановити дво- або тризонний лічильник. Замовити такий можна в YASNO у складі набору Розумний Watt з послугою встановлення «під ключ». Набір складається з двозонного лічильника, розумної розетки с таймером, щоб запрограмувати роботу електроприладів у економні години, а також енергоефективні LED-лампи, що споживають до 10 разів менше електроенергії, ніж звичайні лампи розжарювання. Вже близько 50 тисяч клієнтів YASNO придбали такі набори.

  •    Сприяє     розвитку просьюмерства.

За минулий рік на Донеччині стало на 251 просьюмера більше. Тепер вже 636 домогосподарств виробляють екологічно чисту електроенергію та задовольняють не тільки власні потреби, а й щомісяця продають залишок у мережу та отримають виплати за «зеленим» тарифом, що встановлюється державою. Розрахунки з просьюмерами в Донецькій області здійснює постачальник електроенергії, газу та енергоефективних рішень YASNO, а також пропонує послуги зі встановлення сонячних дахів «під ключ».

  •     Розвиває     мережу зарядних станцій для електромобілів,     пропонує домашні зарядні станції.

До 2024 року експерти прогнозують зростання електрокарів в Україні до 250 тисяч. YASNO прагне зробити послуги для водіїв електроавто більш доступними та зручними, розвиваючи зарядну інфраструктуру. Наразі мережа YASNO E-mobility налічує вже 29 швидких зарядних станцій 50 кВт для електрокарів у Києві, Дніпрі, Харкові та на трасах у напрямках з Києва до Одеси, Львова та Полтави. У розвиток мережі зарядок за 3 роки YASNO інвестував 34,2 млн грн.

Також клієнти можуть придбати в YASNO власні зарядні пристрої для електромобіля для використання вдома, на роботі або для отримання додаткового доходу.

«YASNO єдиний з українських постачальників, який поряд з майже сотнею європейських компаній приєднався до ініціативи асоціації Eurelectric «Бути рушієм змін: 15 зобов'язань перед споживачами». У межах цієї ініціативи ми взяли на себе зобов'язання впроваджувати і популяризувати енергоефективні рішення, що і робимо у своїй діяльності. Клієнти довіряють нашій експертизі і користуються енергоефективними продуктами і рішеннями від YASNO», – сказав директор YASNO в Донецькій області Олександр Северін.