Мирноградська територіальна громада

Донецька область, Покровський район

03.07.2020 07:37

Електропостачальник YASNO оновив 35 енергоофісів для обслуговування клієнтів

5efee07e2d19b549816191.jpg

Постачальник електроенергії та енергоефективних рішень YASNO продовжує модернізувати енергоофіси в Донецькій, Дніпропетровській областях та Києві. Наразі оновлено 35 приміщень, де клієнти без черг можуть отримати якісний сервіс у сучасних та зручних умовах.

Сьогодні більшість питань з електропостачання клієнти YASNO можуть вирішити онлайн або за телефоном: передати показання лічильника, сплатити рахунок, провести звірку розрахунків, замовити енергоефективні набори, домашні сонячні станції, зарядні пристрої для електромобілів та інші продукти та послуги. Дистанційними сервісами користуються 75 % клієнтів YASNO.

В окремих випадках для оформлення паперових документів чи очної консультації клієнтам потрібно звертатися до енергоофісів. Постачальник YASNO піклується, щоб такий візит був комфортним і кожен відвідувач міг вирішити питання за лічені хвилини. 

«Енергоофіс YASNO – це простір, де поєдналися цифрові сервіси, якісне обслуговування, енергоефективні рішення та затишна атмосфера. Тут все створено для зручності клієнтів: від системи електронної черги до терміналів самообслуговування для передачі показань лічильника. Менше ніж за рік ми оновили 35 енергоофісів у трьох регіонах. Роботи тривають, до кінця літа будуть модернізовані 65 енергоофісів. У створення мережі енергоофісів ми плануємо інвестувати 100 млн грн», – сказав директор з продажів та обслуговування клієнтів YASNO Євген Бушма. 

На Донеччині енергоофіси YASNO в оновленому форматі вже відкрилися у МаріуполіКраматорськуСловянськуДружківціБахмуті, ЛиманіКостянтинівціСелидовомуАвдіївці, Вугледарі, НікольськомуВеликій НовосілціОлександрівці.   

Наразі, піклуючись про здоров’я клієнтів, спеціалісти енергоофісів YASNO приймають відвідувачів за попередньою реєстрацією та з дотриманням правил перебування в громадських приміщеннях:

  •    вхід     до енергоофісів лише в масках або     респіраторах;

  •    не     більше одного відвідувача на 10 м² зали;

  •    відстань     між відвідувачами під час очікування     зовні не менше 1,5 м.

Зареєструватися на очний візит до енергоофісу можна на сайті або за телефоном.