Мирноградська територіальна громада

Донецька область, Покровський район

17.01.2022 16:53

Електроенергія для багатоквартирних будинків: що варто знати ОСББ і ЖБК

61e58307eb066__Поради-від-YASNO-для-ОСББ-і-ЖБК.jpg

Перед новоствореними ОСББ стоїть ряд завдань, які стосуються укладення договорів на отримання усіх видів комунальних послуг на потреби житлового будинку. Які документи необхідно підготувати? Можна подати їх онлайн чи потрібно завітати до офісів компаній? Скільки розглядатиметься заявка? Для швидкого вирішення питань, пов’язаних з електропостачанням, YASNO зібрав усю необхідну інформацію на окремій сторінці, яка стане у пригоді ОСББ і ЖБК.

Щоб отримувати електроенергію на потреби житлового будинку, спочатку ОСББ мають звернутися до оператора системи розподілу, до мереж якого підключений будинок, і укласти договір про розподіл електроенергії.

Наступним кроком є оформлення договору про постачання електроенергії на побутові потреби з YASNO (ТОВ «Донецькі енергетичні послуги»).

У розділі «Для ОСББ і ЖБК» на сайті YASNO клієнти зможуть, зокрема, знайти інформацію щодо:

  • укладення договору про постачання електроенергії на потреби житлового будинку з YASNO (ТОВ «Донецькі енергетичні послуги») і переліку необхідних документів;
  • термінів розгляду заяви-приєднання й тарифів та пам’ятку для нового споживача;
  • переваг користування Особистим кабінетом YASNO;
  • енергоефективних послуг і рішень, які YASNO пропонує для заощадження витрат на енергоресурси та для електромобільності;
  • вигідних пропозицій для придбання енергоефективних наборів з двозонним лічильником від YASNO для мешканців багатоповерхівок.

«У кожної категорії клієнтів є свої індивідуальні потреби. Розуміючи це, ми постійно збільшуємо кількість онлайн-сервісів та спрощуємо процеси взаємодії з клієнтами. Саме тому на сайті YASNO з’явився окремий розділ для ОСББ і ЖБК, який містить усю необхідну інформацію – від питань, пов’язаних з електропостачанням, до дієвих порад і рішень, що дозволять сплачувати за спожиту електроенергію менше», – сказав директор YASNO в Донецькій області Олександр Северін.

61e58302ec015.png