Логотип

Мирноградська територіальна громада

Донецька область, Покровський район

16.11.2020 14:20

YASNO Донецькі енергетичні послуги увійшов до трійки кращих електропостачальників України

5fb28addeb2bc598901209.jpg

Аналітичний центр DiXi Group в рамках проєкту USAID «Прозорість енергетичного сектору» склав рейтинг постачальників електроенергії. Першу трійку очолили компанії бренду YASNO: Дніпровські енергетичні послуги, Київські енергетичні послуги та Донецькі енергетичні послуги.

У моніторингу досліджували роботу 50 найбільших постачальників країни. Оцінювали онлайн-сервіси, комерційні пропозиції, інформування клієнтів, прозорість та ділову активність. За оцінкою експертів, третє місце загального рейтингу зайняв постачальник електроенергії, газу та енергоефективних рішень YASNO Донецькі енергетичні послуги.

«Ми отримали визнання незалежних експертів на річницю бренду YASNO. Це є підсумком досягнень та показовим результатом як для нас, так і для наших клієнтів. Протягом року ми розвивали дистанційні сервіси та створювали нові онлайн-канали обслуговування, відкрили 67 сучасних енергоофісів, почали продавати природний газ, збільшили асортимент енергоефективних товарів. На цьому ми не збираємося зупинятися, продовжуємо втілювати нові проєкти та робити сервіс для клієнтів ще більш зручним, доступним та ясним», – відзначив директор YASNO в Донецькій області Олександр Северін.

Аналітичний центр DiXi Group проводив дослідження влітку 2020 року. В подальшому подібний рейтинг постачальників електроенергії планується публікувати двічі на рік.