Мирноградська територіальна громада

Донецька область, Покровський район

03.02.2022 16:37

Комплексні рішення від YASNO з ефективного опалення відкрили нові можливості для клієнтів

61fbe9520745d__Опалення-від-YASNO.jpg

Жителі Донеччини можуть замовити в YASNO комплексні рішення для економного і безпечного опалення житла на базі енергоефективних електрокотлів і двозонних лічильників з «нічним» тарифом. Піклуючись про комфорт клієнтів, постачальник пропонує індивідуальний підхід у підборі обладнання і суттєві переваги для кожного замовника.

«Комплексні рішення з опалення для дому від YASNO – це зручний спосіб замінити старе обладнання на енергоефективне і контрольоване джерело тепла та зекономити на рахунках за комунальні послуги. Наші спеціалісти допомагають обрати і замовити найкращий електричний котел для потреб клієнта, а за необхідності – збільшити договірну потужність в електромережі та швидко встановити двозонний лічильник з «нічним» тарифом. Тоді нове опалення стає ще економнішим», – розповів про нові можливості для клієнтів директор YASNO в Донецькій області Олександр Северін.

Комплексні рішення від YASNO для опалення квартир і приватних будинків надають клієнтам одразу сім переваг:

  1. Безпека користування. Електричні котли безпечніші за інші опалювальні прилади. А якість і надійність моделей від YASNO підтверджені європейськими сертифікатами.
  2. Висока енергоефективність. Електрокотли мають ККД 99%, що забезпечує економічність роботи.
  3. Універсальність використання. YASNO пропонує електричні котли потужністю від 4,5 до 24 кВт∙год., щоб ефективно опалювати будь-які приміщення.
  4. Постійний контроль. Всі запропоновані моделі котлів мають функцію дистанційного управління. Тож, навіть за відсутності вдома можна контролювати роботу обладнання і змінювати його параметри просто зі смартфона з мобільного додатку.
  5. Економія на рахунках. Двозонний лічильник з «нічним» тарифом дозволяє сплачувати 50% за кВт∙години, спожиті з 23:00 до 7:00 не лише опалювальним котлом, а й всіма іншими електроприладами в оселі.
  6. Надійна робота. Електрокотли від YASNO мають тривалий строк служби 10-15 років та гарантію від виробника до 5 років.
  7. Зручність для сімейного бюджету. В залежності від обраного рішення з опалення YASNO надає змогу розділити його вартість на 6-12 платежів і сплачувати рівними частинами без нарахувань додаткових відсотків.
61fbe8db7c79f.png