Мирноградська територіальна громада

Донецька область, Покровський район

16.07.2020 03:31

Як обслуговують енергоофіси YASNO під час карантину

5f0fca5b2af76728430223.jpg

Постачальник електроенергії та енергоефективних рішень YASNOпіклується про здоров’я та безпеку своїх клієнтів, тому у період карантину прийом в енергоофісах проходить лише за попереднім записом та за наявності засобів індивідуального захисту.

Більшість питань мешканці Донеччини можуть вирішити онлайн: передати показання електролічильника, сплатити за світло в Особистому кабінеті або через чат-бот у Viber, отримати консультацію спеціаліста за телефонами, на сайті або на сторінці в Facebook, замовити енергоефективні товари та послуги. Проте деякі питання, пов’язані з оформленням договорів, все ж доводиться вирішувати в енергоофісі.

Валентина Іванова прийшла до енергоофісу YASNO, щоб переоформити особовий рахунок: «Оскільки в квартирі змінився власник, мені потрібно було переписати рахунок на своє ім’я. Я вже зробила все необхідне в оператора системи розподілу і тепер записалася до енергоофісу YASNO. Дуже задоволена: 5 хвилин – і все готово. Оформляти паперові документи стало швидко і зручно, а все інше можна зробити онлайн. Як представник бюджетної організації я також іноді звертаюся до енергоофісу, але ніколи це не займає багато часу».

Зареєструватися на очний візит до енергоофісу можна на сайті або за телефоном.

Задля безпеки клієнтів YASNO приймає відвідувачів з дотриманням правил перебування в громадських приміщеннях:

  • вхід до енергоофісів лише в масках або респіраторах;
  • не більше одного відвідувача на 10 м² зали;
  • відстань між відвідувачами під час очікування зовні не менше 1,5 м.

«YASNOрозвиває якісне обслуговування для зручності клієнтів, у тому числі електронні сервіси. Тож відвідувати енергоофіс може знадобитися лише у деяких випадках. Саме для таких випадків постачальник оновлює усі енергоофіси, перетворюючи їх на сучасні простори, де клієнти можуть зручно, безпечно і швидко оформити всі необхідні документи. На Донеччині оновлені енергоофіси YASNO вже відкрилися у Маріуполі, Краматорську, Слов’янську, Дружківці, Бахмуті, Лимані, Костянтинівці, Селидовому, Авдіївці, Вугледарі, Нікольському, Великій Новосілці та Олександрівці», – розповів директор YASNO в Донецькій області Олександр Северін.