Мирноградська територіальна громада

Донецька область, Покровський район

24.02.2021 11:34

Ціна постачання газу від YASNO для мешканців Донеччини у березні залишиться без змін

603639dc9cda5706201584.jpg

У березні ціна природного газу від YASNO, як і у лютому, становитиме 6,99 грн/м3 з ПДВ. Вже 45 тисяч мешканців Донеччини купують в YASNO (ТОВ «Донецькі енергетичні послуги») окрім електроенергії ще й газ.

Приєднатися до постачання газу від YASNO можна на сайті компанії, за допомогою Viber-бота або в одному з понад 20 енергоофісів, розташованих в усіх великих містах регіону. Крім того, тепер зробити це можна також у восьми відділеннях банку ПУМБ у Бахмуті, Костянтинівці, Покровську, Дружківці, Добропіллі, Краматорську, Слов’янську та Соледарі.

Нагадаємо, 18 січня 2021 року Кабінет міністрів України прийняв постанову, яка встановлює граничну ціну на газ для населення: вона не повинна перевищувати 6,99 грн за 1 м3 на період дії карантину, але не довше, ніж до 31 березня 2021 р. YASNO відповідально виконує свої зобов’язання перед клієнтами, дотримується законодавства та встановлених урядом граничних цін на газ.

«Обравши YASNО своїм постачальником газу, мешканці Донеччини отримують одразу кілька переваг: зручний єдиний Особистий кабінет для розрахунків без комісії за газ та електроенергію; мобільний додаток, де так само можна сплачувати за обидві послуги; обслуговування в зручних онлайн-сервісах і комфортних енергоофісах; знижки на енергоефективні продукти та консультації з енергоефективності», – розповів директор YASNO в Донецькій області Олександр Северін.


Довідка:                                           

YASNO – постачальник електроенергії, газу, рішень з енергоефективності та для електромобілів, що надає послуги для 3,5 мільйонів українських сімей та юридичних клієнтів у Києві, Дніпропетровській, Донецькій, Харківській, Запорізькій та Черкаській областях. YASNO прагне забезпечити клієнтам сервіс європейського рівня, запроваджує онлайн-сервіси для обслуговування клієнтів. Для зменшення витрат клієнтів на енергію постачальник пропонує енергоефективні набори, розумне освітлення, сонячні дахи, системи зберігання енергії, послуги енергоаудиту, енергосервісу та енергоменеджменту. Електроавтомобілісти можуть замовити в YASNO зарядні станції для встановлення вдома або в офісі та отримувати додатковий дохід.

603639e01f8aa560926514.png