Мирноградська територіальна громада

Донецька область, Покровський район

09.04.2021 09:53

5 переваг єдиного постачальника електроенергії та газу

60702429c93de532818731.jpg

Загальноєвропейську практику обирати єдиного постачальника електроенергії та газу вже переймають і українці. Чому такий підхід вигідний мешканцям Донеччини, пояснює енергопостачальник YASNO.

В Європі приватні клієнти обирають постачальників, які пропонують одразу електроенергію, газ та додаткові рішення для економії енергоресурсів. На Донеччині такі пропозиції надає енергопостачальник YASNO (ТОВ «Донецькі енергетичні послуги»).

Вибір єдиного постачальника надає клієнтам одразу 5 переваг:

  1. Легкість приєднання. Подати заяву-приєднання до договору про постачання газу та фото необхідних документів можна не виходячи з дому: на офіційному сайті YASNO dn.yasno.com.ua/gas або за допомогою Viber-бота YASNO-online.
  2. Оплата рахунків без комісії. Сплачувати без комісії одразу за спожиті електроенергію та газ від YASNO можна через Особистий кабінет або в мобільному додатку.
  3. Готові рішення для додаткової економії. Енергопостачальник YASNO пропонує спеціальні набори для економії, які після встановлення дозволяють заощаджувати до 50% на рахунках за електроенергію за «нічним» тарифом. А ще клієнти можуть отримати консультації з енергоефективності, щоб раціональніше використовувати енергоресурси і сплачувати менше за комунальні послуги.
  4. Можливість завчасно планувати сімейний бюджет. YASNO прозоро оприлюднює тариф на газ з переліком всіх його складових за 5 днів до початку наступного місяця.
  5. Зручність вирішення питань з постачання. У разі виникнення питань з постачання електроенергії та газу клієнти можуть звернутись до YASNO найзручнішим для них способом:

через Viber-бот YASNO-online;

за телефонами контакт-центру (067/095) 65 26 000 та (0629) 52 60 00;

завітавши до найближчого з понад 20 енергоофісів в регіоні.

«Ми піклуємось про своїх клієнтів і впроваджуємо продукти та сервіси, які дозволяють економити час і кошти, роблять обслуговування максимально зручним і комфортним», – додав директор постачальника електроенергії, газу та енергоефективних рішень YASNO в Донецькій області Олександр Северін.