Мирноградська територіальна громада

Донецька область, Покровський район

25.03.2022 15:47

За місяць війни до контакт-центру YASNO надійшло майже 200 тис. звернень

623dabea97af7__Контакт-центр_YASNO.JPG

З першого дня війни YASNO (ТОВ «Донецькі енергетичні послуги») продовжує працювати та надавати жителям області послуги з електропостачання. Задля безпеки громадян компанія закликала клієнтів звертатися до YASNO за допомогою дистанційних сервісів. Одним з найпопулярніших є контакт-центр.

За місяць війни до контакт-центру YASNO надійшло майже 200 тис. звернень у Києві, Дніпропетровській та Донецькій областях. Найбільше телефоном – понад 183 тис. дзвінків. У більшості випадків питання стосувалися заборгованості, суми до сплати за спожиту у лютому електроенергію та способів оплати в умовах війни. Середній час очікування з’єднання з оператором склав півтори хвилини. Крім цього, від початку війни співробітники контакт-центру обробили понад 8 тис. електронних звернень, які клієнти надсилали через повідомлення на сторінці у Facebook, поштою або через форму на сайті.

Нагадаємо, що крім контакт-центру клієнти можуть звернутися до постачальника дистанційно через чат-бот YASNO-online у Viber. Вже понад 420 тис. українців користуються цим сервісом.

«Ми розуміємо, як важливо у такий складний для всієї країни час бути на постійному зв’язку з клієнтами. Дистанційні сервіси YASNO – швидкі та прості у використанні. Єдине, що потрібно мати клієнту – телефон. Жителі області без підключення до Інтернету можуть вирішити свої питання з електропостачання, зателефонувавши до контакт-центру. Ті, у кого є доступ до всесвітньої мережі, мають кілька варіантів – скористатися чат-ботом у Viber, відправити повідомлення через Facebook, пошту або форму на сайті.

Також закликаємо досвідчених Інтернет-користувачів допомагати своїм рідним та близьким опановувати онлайн-сервіси YASNO. Завдяки цим навичкам літні люди зможуть передавати показання лічильника, оплачувати рахунки за світло та отримувати консультації з електропостачання», – сказав директор YASNO в Донецькій області Олександр Северін.