Мирноградська територіальна громада

Донецька область, Покровський район

31.03.2022 11:58

В YASNO розповіли, чи треба під час війни передавати показання електролічильника

62454d59ddbb3__YASNO_Показання-лічильника.jpg

Постачальник YASNO (ТОВ «Донецькі енергетичні послуги») рекомендує мешканцям області щомісяця повідомляти показання лічильника. Своєчасна передача даних енергокомпанії необхідна для точності нарахувань.

Показання електролічильника за березень жителям Донеччини слід передати з 1 до 3 квітня.  Під час воєнного стану найзручніше зробити це дистанційно:

«Показання лічильника потрібно передавати і тим мешканцям, що залишаються в області, і тим, хто виїхав і не використовує електроенергію. На основі переданих показань оператор системи розподілу розраховує обсяг споживання. Після цього YASNO здійснює нарахування, застосовуючи діючий тариф. Якщо енергокомпанії не отримають показання лічильника, то розрахунки будуть виконані на основі даних про середньодобове споживання», — відзначив директор YASNO в Донецькій області Олександр Северін.

На період воєнного стану YASNO не завжди гарантує доставку паперових рахунків. Сплатити за електроенергію можна через відділення банків або онлайн-сервіси.  

YASNO закликає жителів Донеччини за можливості сплачувати за спожиту електроенергію. Кожен внесок важливий для підтримки енергетичного фронту України.