Мирноградська територіальна громада

Донецька область, Покровський район

02.05.2022 18:05

Мешканці Донеччини можуть передати показання електролічильника з 1 по 3 травня

626fc916802f6__Передавайте-показання-вчасно.jpg

Жителям Донецької області, які продовжують споживати електроенергію, слід щомісяця повідомляти показання лічильника, щоб сплачувати лише за фактично використані кіловати. Передати дані дистанційно за кілька хвилин можна завдяки зручним онлайн-сервісам. YASNO розуміє, що частина мешканців регіону не можуть повідомити дані через активні бойові дії, що продовжуються в їх населених пунктах. Передавати показання слід у тому випадку, якщо для цього є безпечна можливість.

Функція нагадування в одному з сервісів – Viber-боті YASNO-online – допоможе кожного місяця вчасно повідомляти показання. Для її налаштування потрібно:

1)        Відкрити головну сторінку чат-боту та натиснути кнопку «Передати показання» у меню;

2)        Обрати функцію «Нагадати».

У Viber-боті можна передати показання як одно-, так і дво- або тризонного лічильника. Також електронний помічник дозволяє повідомляти дані за кількома особовими рахунками.

YASNO приймає показання лічильників у мешканців регіону також через:

•          Особистий кабінет;

•          Мобільний додаток;

•          Форму на сайті YASNO (без реєстрації);

•          Сторінку у Facebook;

•          Контакт-центр за номерами (095/093/067) 65 26 000, (0629) 52 60 00.

«Якщо клієнти вчасно не повідомляють показання лічильника, то нарахування можуть здійснюватися на основі даних про середньодобове споживання. Тоді фінальна сума до сплати відрізнятиметься від суми за фактично використану електроенергію. Тож рекомендуємо передавати показання лічильника мешканцям, які продовжують її споживати», – акцентував директор YASNO в Донецькій області Олександр Северін.