Мирноградська територіальна громада

Донецька область, Покровський район

22.05.2022 09:35

Як оплатити електроенергію за кількома особовими рахунками

6289d9ed9b03a__Оплата-за-кількома-особовими-рахунками-(2).jpg

YASNO створив зручні умови, щоб клієнти могли піклуватися про своїх близьких або мали змогу допомогти тим, хто не користується інтернетом. Сплатити за своїм особовим рахунком та ще декількома легко за допомогою сервісів постачальника. Яких саме, розповідає YASNO. 
Якщо необхідно постійно сплачувати за електроенергію, наприклад, за своїх батьків чи бабусю, можна додати їхній особовий рахунок до свого Особистого кабінету. У такому випадку не буде потреби щомісяця вводити їхні дані. Достатньо одноразово в Особистому кабінеті YASNO натиснути кнопку «Додати особовий рахунок» і вказати необхідну інформацію.
Якщо мова йде про періодичну допомогу в оплаті за електроенергію, то без реєстрації це можна зробити на сайті за допомогою нового сервісу YASNO:
• Оплата за особовим рахунком – оплату можна здійснити, вказавши номер особового рахунку (без адреси). 
Також YASNO створив можливість підтримати багатодітні родини, які у ці складні часи не мають змоги самостійно сплачувати за електроенергію. Задонатити на користь багатодітних сімей можна в рамках проєкту «Разом ми сильніші».
«Ми продовжуємо створювати нові сервіси для зручності наших клієнтів. І ті, хто сплачують лише за себе і ті, хто допомагають проводити платежі своїм близьким, рідним чи сусідам похилого віку, мають змогу робити це швидко та без додаткових реєстрацій. Сервіси YASNO дозволяють вирішувати питання з електропостачання у декілька кліків і допомагати тим, хто цього потребує», – наголосив директор YASNO в Донецькій області Олександр Северін.