Мирноградська територіальна громада

Донецька область, Покровський район

24.05.2022 10:15

Як замовити рахунок за електроенергію за декілька хвилин

628dd7696bdf3__Замовити_рахунок_YASNO.jpg

Аби щомісяця отримувати у Viber актуальний рахунок за електроенергію, мешканцям Донеччини, які продовжують її споживати, достатньо один раз ввести свої контакти на сайті YASNO.

На головній сторінці сайту YASNO слід натиснути «Замовити електронний рахунок на Viber» та вказати:

  • регіон;
  • номер особового рахунку з електропостачання (дізнатися можна на платіжці, в Особистому кабінеті або через контакт-центр у Faсebook чи за номерами (067/093/095) 65 26 000);
  • номер телефону.

Далі потрібно натиснути «Я хочу щомісяця отримувати електронні рахунки» та «Надіслати». Після цього клієнт кожного місяця після 10-го числа отримуватиме Viber-повідомлення з посиланням на персональний електронний рахунок. Його можна сплатити без комісії прямо зі смартфону.

«Сервіс на сайті дозволяє у декілька кліків замовити електронний рахунок за електроенергію. На відміну від паперової платіжки, він завжди буде під рукою у смартфоні. Швидко, просто та зручно. До того ж, повідомлення з електронним рахунком нагадає про необхідність своєчасної оплати за спожиті послуги. Ми вдячні всім клієнтам, які розраховуються за електроенергію, – це важливо для роботи всієї енергосистеми», – каже Олександр Северін, директор YASNO в Донецькій області.