Мирноградська територіальна громада

Донецька область, Покровський район

30.06.2021 14:15

Голосовий робот YASNO допоможе клієнтам, які не користуються інтернетом

60dc52859f6c8__YASNO_передача-показань-лічильника.jpg

Постачальник електроенергії, газу та енергоефективних рішень YASNO нагадує, що передавати показання електролічильника слід з 1 по 3 число включно, аби рахунки за фактичний обсяг споживання були сформовані своєчасно. Передати дані можна за допомогою зручних онлайн-сервісів або голосового робота, подзвонивши до контакт-центру YASNO.

Мешканці Донеччини можуть швидко та легко повідомити показання дистанційно в Особистому кабінеті, у мобільному додатку YASNO, через форму швидкої передачі показань на сайті або через чат-бота в Viber.

Клієнтам, які не користуються інтернетом, достатньо подзвонити до контакт-центру за номерами (067/095) 65 26 000, (0629) 52 60 00 та зв’язатися з голосовим роботом, якому назвати дані.

Щоб передати показання в автоматичному режимі, клієнту слід обрати в голосовому меню пункт 1 «Постачання електроенергії», перейти до розділу 3 «Передача показань» і дотримуватися вказівок робота Яни. Усі слова та цифри, які ви будете називати Яні, слід промовляти повільно і розбірливо та не задавати додаткових питань, пам’ятаючи, що це робот, а не жива людина.

Якщо автоматичний сервіс не може розпізнати промовлені цифри, не співпадає особовий рахунок або виникла будь-яка інша проблема, дзвінок клієнта одразу буде переадресований на оператора.

«Постачальник YASNO розвиває дистанційні сервіси для усіх категорій клієнтів, у тому числі тих, хто не користується інтернетом. Вирішити будь-які питання з електропостачання сьогодні можна, не виходячи з дому. Якщо ж потрібна особиста присутність клієнта, наприклад, для підписання паперів, то сучасні енергоофіси дозволять зробити це швидко та у комфортних умовах», – розповів директор YASNO в Донецькій області Олександр Северін.

YASNO-logo.png