Мирноградська територіальна громада

Донецька область, Покровський район

16.07.2021 13:08

Як підприємцям Донеччини без інвестицій заробити на продажу електроенергії від YASNO

60f15ad1ab1fc__Партнерська-програма-для-бізнесу-від-YASNO.jpg

Малі та середні підприємства отримують прибуток завдяки співпраці з постачальником електроенергії, газу та енергоефективних рішень YASNO, який впровадив партнерську програму для бізнесу. Про це на Get Business Festival розповів Євген Бушма, директор з продажів та обслуговування клієнтів YASNO.

На фестивалі понад 70 експертів говорили про нові можливості для бізнесу в епоху швидких рішень, зокрема, про актуальні інструменти в продажах, маркетингу, digital, PR, фінансах та інших галузях. У заході взяли участь понад 3000 підприємців із різних регіонів.

За словами Євгена Бушми, який розповів про переваги партнерської програми YASNO, в її основі – модель pay per sale (оплата за продаж). Партнери допомагають постачальнику  в залученні клієнтів й отримують за це грошову винагороду та можливість розширити сферу своєї діяльності.

Щоб стати партнером, підприємцям не потрібно мати ліцензію на постачання енергоресурсів та стартовий капітал. YASNO навчає та консультує учасників програми й забезпечує всіма необхідними матеріалами. Партнерами можуть стати підприємства у сфері енергетики, відновлювальних джерел енергії, монтажу електрообладнання, компанії з продажу електроустаткування, комерційної нерухомості, телекомунікаційних послуг, товарів і послуг B2B-клієнтам та інші. Кожна пропозиція розглядається індивідуально.

За перші місяці до партнерської програми долучилися більше 10 бізнес-партнерів, у тому числі 2 великі телекомунікаційні компанії.

«Є різні формати взаємодії: партнер може лише рекомендувати постачальнику компанії, зацікавлені в купівлі електроенергії та/або газу чи більш серйозно інтегруватися в процес і здійснювати передпродаж потенційним клієнтам. Все залежить від того, який варіант обере сам учасник програми», – акцентував Євген Бушма.

Підприємці Донеччини можуть отримати більше інформації про партнерську програму на сайті YASNO, в енергоофісах або за телефоном 0 800 503 237.

YASNO-logo.png