Мирноградська територіальна громада

Донецька область, Покровський район

20.07.2021 15:10

Які питання можна вирішити в енергоофісах постачальника YASNO на Донеччині?

60f6bd6ac7947__Енергоофіс-YASNO.jpg

Постачальник YASNO піклується, щоб кожен клієнт міг обрати для себе найбільш зручний спосіб вирішення питань, пов’язаних з електро-, газопостачанням та енергоефективністю. Для цього він постійно оновлює цифрові канали обслуговування, а також модернізував понад 20 енергоофісів на Донеччині. З початку року фахівці YASNO надали кваліфіковану допомогу з дотриманням усіх карантинних заходів безпеки майже 189 тисячам клієнтів, які відвідали енергоофіси. Що приваблює в них клієнтів та які саме питання можна там вирішити, розповідає постачальник YASNO.

Енергоофіс YASNO – це сучасний та зручний простір, в якому постачальник створив максимум комфорту для вирішення будь-яких питань з постачання електроенергії та газу. В оновлених енергоофісах є зона продажів товарів та послуг з енергоефективності, термінали самообслуговування для передачі показань лічильника, система електронної черги, зона експрес-обслуговування, де можна вирішити типові питання без очікування, дитячий куточок, окремі зони обслуговування приватних клієнтів та підприємств.

В енергоофісах YASNO мешканці Донеччини можуть: 

  • отримати консультації з енергоефективності та замовити енергоефективні продукти та сервіси – набори з двозонним лічильником, проєкти зі встановлення дахових сонячних панелей «під ключ», енергоощадну кліматичну техніку тощо;
  • передати показання електролічильника у терміналах самообслуговування;
  • провести звіряння розрахунків за електроенергію, спожиту після 01.01.2019 р.;
  • укласти договір на постачання газу від YASNO;
  • укласти / розірвати / переоформити договір на постачання електроенергії;
  • укласти договір для виробників електроенергії за «зеленим» тарифом;
  • відновити постачання електроенергії після відключення.

YASNO піклується про здоров’я клієнтів, тому в енергоофісах діють посилені заходи безпеки: відвідування лише за попередньою реєстрацією та за наявності маски або респіратора. Записатися на візит до енергофісу можна заздалегідь на будь-який зручний час, щоб вирішити всі питання швидко та без черг. Зробити це можна на сайті або за телефоном.

Постачальник нагадує, що розрахуватися за електроенергію та газ без комісії, передати показання лічильників, отримати консультації та замовити енергоефективні товари можна онлайн через Особистий кабінет, мобільний додаток, у Viber-боті Yasno-online, на сайті YASNO, в особистих повідомленнях Facebook-сторінки, електронною поштою, телефоном за номерами контакт-центру.

«Розвиваючи дистанційне обслуговування, YASNO піклується і про тих, хто не користується онлайн-сервісами або потребує оформлення паперових документів. Енергоофіси постачальника розташовані у всіх великих містах Донеччини і постійно оновлюють та розширюють свій функціонал. Наприклад, мешканці Маріуполя, Краматорська, Покровська та Лиману вже мають можливість оплачувати прямо в енергоофісах за допомогою планшета послуги електроенергії та енергоефективні товари», – розповів директор YASNO в Донецькій області Олександр Северін.

Енергоофіс-YASNO_2.jpg Енергоофіс-YASNO_3.jpg Енергоофіс-YASNO_4.jpg YASNO-logo.png