Мирноградська територіальна громада

Донецька область, Покровський район

31.08.2021 09:59

Що буде, якщо вчасно не передати показання електролічильника?

612dd37d06119__YASNO_передача_показань_лічильника.jpg

Постачальник YASNO (ТОВ «Донецькі енергетичні послуги») нагадує: жителям області слід вчасно передавати показання електролічильника, щоб платити лише за спожиту електроенергію. Повідомляти показання можна як постачальнику, так і оператору системи розподілу (ОСР).

Якщо клієнт вчасно не повідомив показання, у такому випадку постачальник отримує від ОСР розрахунок обсягу спожитої електроенергії за середньодобовим споживанням та виставляє рахунок на основі таких даних.

Фіксувати та передавати показання лічильника постачальнику YASNO варто з 1 по 3 число включно кожного місяця. Передати їх можна онлайн – за допомогою Особистого кабінету, чат-бота у Viber, мобільного додатку, форми для передачі показань, особистих повідомлень на сторінці у Facebook, або офлайн – за телефонами контакт-центру.

«Наші сервіси – швидкі, легкі в використанні та безпечні. З їхньою допомогою можна передати показання лічильника за себе та своїх рідних у лічені хвилини. Візьміть собі за правило повідомляти показання вчасно, щоб мати коректні нарахування у платіжках», – сказав директор YASNO в Донецькій області Олександр Северін.